Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Zihnî özürlü, mevkuf veya ıslah edilenlerin çitndığı, mezun personeli kalıcı hizmet başlangıcında olan ve yangın yahut gayrı müstacel durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına müsaade verilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Çıkış mesafelerinin bapdan hileındığı bina kullanım sınıflarında, bir koridor dâhilindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, evetğmurlama sistemi olmayan dokumalarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olamaz.

Meydanında kompetan ve sertifikalı menşeçılarımızın katkıları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

 Binanın müşterek merdivenlerinin yangın ve vesair ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Mühlik sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kadar durumlarda dahi Yangın kapısı istanbul fi yatı kapılar insanoğluın çıkışı dâhilin elverişli konumda olabilir.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya sahih açılmaktadır.

Yangın Kapısı alırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page